11/06/2015

JOM TONTON POLIS EVO

ASSALAMUALAIKUM...

pewh dah lama x update blog..hehehe.. tengah tunggu je nk renovate blog ni.. nak tahu dalam sejarah hidup tengok wayang citer ni la sanggup aku tengok 2 kali kot kat wayang 1st dengan ehem aku tu pun hari yang 1st cite ni keluar. pewhh memang terbest la..penuh kot panggung wayang nasib baik ada 2 seat kosong tu pun depan screen redha je la.. 2nd ak tengok dengan adik beradik ak la.. Rugi weyh sape x tengok..SINOPSIS

Kisah Polis Evo bermula apabila seorang Inspektor narkotik terbaik di Kuala Lumpur iaitu Inspektor Khai (Shaheizy Sam) ditugaskan untuk menyiasat dan menyelesaikan kes Syabu Naga yang melibatkan operasi pengedaran dadah di Terengganu. Meskipun kes ini mempunyai kaitan dengan kes yang dikendalikan oleh Inspektor Khai sebelum ini, namun dia harus bekerjasama dengan Inspektor Sani (Zizan Razak) yang bertugas di Terengganu. Ini kerana Inspektor Sani lebih arif dengan selok-belok negeri kelahirannya itu. Walau bagaimanapun, mereka berdua mempunyai personaliti berbeza. Inspektor Khai seorang yang tegas dan sering bertindak tangkas dan ini berbeza sekali dengan Inspektor Sani, yang lebih mengikut prosedur dan protokol. Ketidakserasian itu membuatkan misi mereka hampir gagal. Segalanya berubah apabila ketua penjenayah, Izrail mula melibatkan keluarga Inspektor Sani dalam kes ini. Inspektor Khai dan Inspektor Sani kini sedar mereka perlu belajar bekerjasama bagi menyelesaikan misi mereka. Berjayakah mereka melumpuhkan operasi pengedaran dadah tersebut? Dan apakah pengorbanan Inspektor Sani untuk menyelamatkan keluarganya?

Hari ni baru aku dapat tahu cite ni online dah keluar so boleh la tengok online nak download pun boleh ni aku bagi link nk tonton or download.

Untuk tonton click dekat sini POLIS EVO
Untuk download click sini POLIS EVO PART 1 & POLIS EVO PART 2


SELAMAT MENONTON OR MENDOWNLOAD OK !

No comments :

Post a Comment

 

Copyright 2015 © Eyzafye. Design by Ayu Barbydol