10/14/2014

YEAY HARI NI DAPAT FREE KEK PULA

ASSALAMUALAIKUM..

hari ini saya dapat kek pula wahhh semalam dapat topup.. Alhamdulilah murah rezeki kan minggu ni.. syukur alhamdulilah. saje2 je join td x sangka plak menang kan.. hari2 dapat hadiah best kan.


Dia ni memang pakar buat kek, x kisah lah kek apapun kalau nak request pasti dia boleh buat x caya pergi jengok FB dia iaitu shafiq musa gambar yang dia post hari2 pon boleh buat u all terliur ok.. cantik sangat dia deco kek selain tu dia juga ada buat biskut apa2 jenis pun, cupcake & macam2 lagi la..kalau u all nak tempah boleh terjah fb dye ok..





xoxo
EyzaFye

2 comments :

  1. alhamdulillah .... rezeki masuk tiap2 ari

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah .... rezeki masuk tiap2 ari

    ReplyDelete

 

Copyright 2015 © Eyzafye. Design by Ayu Barbydol