9/27/2012

segmen-eraz-fadl: blogwalking

ASSALAMUALAIKUM


berape banyak dah join segmen pon x ingat larh kali ny nk join segmen dr bro erazfadli plak

segmen-eraz-fadl: blogwalking 
sape2 nk join click je banner nye.. simple je la segmen yg beliau buat




to erazfadli gud luck k join *SAIFUL SIN CONTEST*_AIDILADHA SPECIALS ^_^ hope win k..



Your Lovely,

17 comments :

  1. haii..mari la join giveaway makeup saya..

    http://oneniezuka.blogspot.com/2012/09/giveaway-saya-nak-makeup.html

    ReplyDelete
  2. ok juga jalan2 ni.... boleh kenal mengenali kan

    ReplyDelete
  3. hai...dari segemn yg sma...dh follow awk..jom BW & follow back...
    http://akuadalahsiti.blogspot.com/2012/09/segmen-eraz-fadli-blogwalking.html

    ReplyDelete
  4. done follow you.. terjah dari segmen BW yg sama.. salam ukhwah :D

    ReplyDelete
  5. Hai. Dari segmen yg sama. Dtg terjah blog comel nih. :) jom singgah.

    http://sayasukamakanbiskut.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Follower ke-136 singgah dari segmen sama..

    http://ibuberbicara.blogspot.com/2012/09/segmen-eraz-fadli-blogwalking.html

    ReplyDelete
  7. dari segmen yg sama + follow
    jom ke blog saya.. :)

    http://dikbi.blogspot.com/2012/09/segmen-eraz-fadli-blogwalking.html

    ReplyDelete


  8. assalamualaikum… salam perkenalan,, kakzi dah folo dari segmen yang sama… jom folo kakzi sama..

    http://norzifoodilicioushouse.blogspot.com/2012/09/segmen-eraz-fadli-blokwalking.html#comment-form

    ReplyDelete
  9. Salam dear.. Awesome blog! Pandai u design.=) Come join my segmen here if nak saya folo awk.. http://www.aimisyahirah.com/2012/09/segmen-cik-misya-nak-follow.html or visit this page http://dliajanediary.blogspot.com/2012/09/gadis-bermata-cantik-antara-peserta.html?spref=fb untuk support saya dalam modelling!=)

    ReplyDelete
  10. http://loveprettydinda.blogspot.com/2012/10/segmen-eraz-fadli-blogwalking.html

    dtg lg kat blog awk yg comel ni..

    ReplyDelete
  11. done follow you..

    Terjah dari segmen BW yg sama..

    Jom follow saya

    http://angellovesoldier.blogspot.com/2012/09/segmen-eraz-fadli-blogwalking.html

    ReplyDelete
  12. dari segmen yg sama
    salam kenalan.

    ReplyDelete

 

Copyright 2015 © Eyzafye. Design by Ayu Barbydol