9/22/2012

Segmen:Jom Tingkatkan Followers Sampai Lebam

Assalamualaikum 

di pagi yg indah ny akibat x dapat nk tdo last2 g la berjalan2 di blog membe2 yg terchenta last2 ternampak segmen ny dekat blog membe aku cik yuyu so x de pe nk buat kan pe salahnye join sekaki..

 =)




Tadaa ny la my follower yg TERCHENTA


sedeyh taw x ramai yg follow blog kitew
nnty jgn lupe taw click follow me

=0

sape2 nk join segmen ny




Your Lovely,

44 comments :

  1. Okay done awak ;) . Jemput blogwalking di blog blog peserta lain jugak yaw untuk tingkatkan follower .

    ReplyDelete
  2. yah, thank awk.. nk jgk berjalan2 kt blog len... line brodbnd x mengizinkn..huhu

    ReplyDelete
  3. salam singgah dari segment sama:) jum follow2! btw blog awk very nice tau:D

    http://sweettedy.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  4. dari segmen yg sama...
    done follow sini..follow me back yaww..XD

    http://sayangmamabah.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  5. singgah dan terjah sini dari segmen yg sama...

    dah follow sini..

    http://pening-pala.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  6. Hye. Dari segmen yang sama. Done follow awak. Jangan lupa follow balik tau tau tau?

    http://penselsayapatah.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  7. hai...singgah n follow awak ^^
    http://karipapkensar.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  8. hye , dari segmen yg sama . done follow u . kalau sudi follow kita balik tautau :)
    http://ilylikealovesong.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  9. Follow sini dari segmen yang sama.. (:
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    Jemput Jom join GA ini
    http://belogfiqahcheeky.blogspot.com/2012/09/mkm-first-free-giveaway.html

    ReplyDelete
  10. http://loveprettydinda.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    hai..sy dah follow blog yg cute ni..jmput ke blog sy..tq

    ReplyDelete
  11. Terbang melayang dari segmen & mendarat kat sini ┐('⌣'┐)

    http://zamani84.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tinkatkan-followers-sampai.html

    Ok, gtg! (┌'⌣')┌

    ReplyDelete
  12. datang dari segmen yang sama. saya follow sini,jemput ke blog saya dan be my follower kalau sudi ^_^

    http://dearsuperduperstar.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  13. #81.. done follow you .. bls kunjungan anda

    ReplyDelete
  14. Bertandang ke sini di malam hari`
    Menjamah bingkisan nota & follow sekali ;)Berlabuh layar dari segmen yang sama... Salam Kenal ^_^

    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  15. done hit back... same segmen

    http://redscarz.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  16. Helooooo...saye dah blogswimming,blogrunning,blogjumping,kat sini,sile blogwalking ke blog saye kalau free (saye memang merepekGila)xD
    *done follow awak^^

    http://azlyiejah.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  17. hye kamu yg comel..
    singgah balas kunjungan sini.
    follow u back #90
    happy blogging =)

    ReplyDelete
  18. Salam, singgah sini dan follow juga. :)


    http://flowerbucket92.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  19. Salam Ukhwah . Maaf lewat follow awak . Done follow :)

    http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  20. Saya sudah follow blog awak. Awak, jom follow blog saya pula. Terima kasih.

    http://solehahshamsuddin.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  21. singgah cni balas kunjungan + follow

    http://dikbi.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  22. dari segmen yang sama..
    Eira follow sini..
    http://eiraaikawa.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  23. http://kemonlamakcikeikynok.blogspot.com/
    dh follow awk.. thanks follow ekin ... :)

    ReplyDelete
  24. follow sini dear
    http://coretanhatikathy.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  25. hai..slamat berkenalan..=)..singgah n follow balik...tq visit blog kite...

    ReplyDelete
  26. hai..datang dari segmen yang sama..done follow..:)
    http://eira-shamiera.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  27. Hye...naz dari segmen yg sama.. done follow sini.. jemput singgah ke blog naz ye ^_^ slm knl

    http://naz-only-you.blogspot.com/2012/09/segmen-jom-tingkatkan-followers-sampai.html

    ReplyDelete
  28. done follow.. follow me :D dari segmen yg sama :D
    http://hatorubisco.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  29. datang dari segmen yang sama :)

    http://ikapukpuk.blogspot.com/2012/09/jom-tingkatkan-followers-sampai-lebam.html

    ReplyDelete
  30. Hallo. Thankyou for following me.
    Saya sudah follow kamu balik ya.
    Keep in touch! ^_^

    http://ayoraihprestasi.blogspot.com/2012/09/tingkatkan-followers-samapi-lebam.html

    ReplyDelete

 

Copyright 2015 © Eyzafye. Design by Ayu Barbydol