9/10/2014

Segmen Ben Ashaari : Impian Ku , Seorang Blogger !!

ASSALAMUALAIKUM ALL..

Bosannya hari-hari menghadap rutin harian yang sama je.. hari-hari pula tu..Hari ni x tahu nak buat apa pagi-pagi dah buka blog dulu tetiba nampak segmen daripada EN.BENASHAARI so jom la kita join ok CLICK JE BANNER TUH..





SERBA SEDIKIT TENTANG LATAR BELAKANG EYZAFYE

  • eyza anak kelahiran sarawak tetapi dah menetap di  johor bharu sejak 19 tahun lepas. Umur baru je 23 tahun. Sedang bekerja dan dalam masa yang sama teringin nak sambung berlajar tapi mungkin akan datang kot hee. 
KELEBIHAN BLOG KU
  • Tak tahu nak describe macam mana sebab dah join dalam 3 tahun lepas tapi on off je. sekejap muncul sekejap tenggelam. Mungkin buat masa ini nak aktif balik kot macam nak bina hidup baru gitu nak selitkan isu berkaitan life sendiri, nak share resepi dan macam-macam lagi.
IMPIAN MENJADI BLOGGER

  • Buat blog ni pun just suka-suka je mana tahu suatu hari nanti jadi terkenal macam Fatin Liyana or Irine Nadia..heheh.. berangan je lebih tapi takpe kan. Terfikir juga la nak jadikan blog ni sebagai sumber pendapatan side income macam buat online business mungkin akan datang. cHAIYUKKK!!!

XOXO 
eyzafye

10 comments :

  1. Salam Kenal!

    Selamat Berblogging !!

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum... datang daripada segmen yang sama, suka dapat berkenalan dengan anda : Segmen Ben Ashaari : Impianku Seorang Blogger

    mselim3

    ReplyDelete
  3. Assalam,
    salam perkenalan dari saya blogger baru..
    epy bersegmen jugak yer..
    harap dapat berkenalan dan menyokong saya yer...
    jemput singgah yer :
    http://aryshafayyadh.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  4. Salam ukhwah fillah
    Ade singgah... semoga berjaya

    http://bimbinganbelajar29.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  5. Hai, Kak Ros singgah sini dari segmen yang sama. Done follow #274
    http://inilahrealitibukanfantasi.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  6. Weeee... DayangDeno datang dan terus folo sini no278..^_^ Jom ke blog DayangDeno? :)

    www.dayangdeno.com

    ReplyDelete
  7. ayu datang dari segmen yang sama.. ada masa singgah la ke blog ayu ye... boleh nanti follow sekali blog ayu...tq..

    semoga impian awak tercapai...

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete
  8. singgah sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/09/segmen-ben-ashaari-impian-ku-seorang.html

    ReplyDelete

 

Copyright 2015 © Eyzafye. Design by Ayu Barbydol